Råt og godt

Badeværelse

Byd microcement velkommen i dit hjem. Rengøringsvenlig og råt look.

En slidstærk overflade af microcement til badeværelset, køkkenet eller bordpladen. Du får et langtids holdbart resultat, der er let at rengøre og giver et råt look til dit hjem. MT Byg er eksperter i støbning af gulv og microcement, så kontakt os i dag og hør nærmere.

Med microcement bringer du et helt unikt look ind i stuen, køkkenet eller badeværelset. Det slidstærke materiale er let at håndtere, og relativt hurtigt færdiglavet – inkl. tørretid.

Microcement kan fås i flere farver, så det passer lige ind til det rum, du ønsker. Det er nemt at anlægge. En mulighed er, at lægge det oven på eksempelvis eksisterende fliser, således du sparer nedrivning af fliser.

Der findes forskellige typer af microcement. Det findes både som groft og meget skridsikkert, men også som helst fint og glat – stadig skridsikker!

MT Byg har god erfaring med at lægge gulv med microcement. Derfor er du sikret et godt resultat uanset om du ønsker det på badeværelset eller i køkkenet. Du kan også få det på trappetrin, og få opnå det moderne “New Yorker”-look i din bolig.

Vi sørger for der kommer en ordentlig hældning på de nødvendige steder på badeværelset, og resten er plant i resten af rummet, i køkkenet og trappen.

Vi står altid klar til at hjælpe dig, så du er velkommen til at ringe på 21 63 76 61 for at høre mere.

MT BYG

Se hvad vi kan!

Vi har nemlig kun dygtige håndværkere

Få et indblik i, hvad vi laver under “Referencer“, hvor du kan finde billeder af tidligere projekter og opgaver.

Vores håndværk er vores levebrød, og vi er stolte af det.

Har du et projekt?

Send os en mail

Kontakt os

med en opgave

E-mail

Adresse

Seest Bakke 119,
6000 Kolding

CVR: 35930620

MT Byg ©